Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Οι άνθρωποι...πίσω από τις κάμερες!

Σε μια ακόμη εκδρομή της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης υπήρχαν αφανείς ήρωες, άνθρωποι με τους οποίους συνεργαστήκαμε άψογα ώστε τούτη η εξόρμηση να μας μείνει αξέχαστη.

Ξεκινάμε λοιπόν!

1. Ευχαριστούμε πολύ τους καταπληκτικούς εκπαιδευτικούς του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστρίου Αρκαδίας με τους οποίους πραγματοποιήσαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Τα Μυστικά του Ποταμού" το οποίο υπήρξε και το επίκεντρο της εκδρομής μας. Οι δραστηριότητες στη φύση και η φιλοξενία τους ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας.




2. Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες του ταξιδιωτικού γραφείου Moustakas Tours για τον επαγγελματισμό και τη συνέπειά τους.



3. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του παραμυθένιου Δασικού Χωριού στα Άνω Δολιανά για μια διανυκτέρευση που θα μείνει στην ιστορία της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του 53ου Λυκείου.



4. Ευχαριστούμε τους ακούραστους ανθρώπους του εκπληκτικού Υπαιθρίου Μουσείου Υδροκίνησης στη Δημητσάνα για την ξενάγησή τους στο χώρο.



5. Ευχαριστούμε τον ευγενικό εθελοντή ξεναγό του πανέμορφου σπηλαίου Κάψια ο οποίος άνοιξε το σπήλαιο μόνο για μας σε...προχωρημένη ώρα και μας προσέφερε μια υποδειγματική ξενάγηση στη μαγεία αυτού του θησαυρού της αρκαδικής γης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου