Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Η Περιβαλλοντική στην Τεχνόπολη

Η μέρα της παρουσίασης της ταινίας μας έφτασε και 13 μαθητές από την ομάδα μας βρέθηκαν στην Τεχνόπολη για να την προβάλουν μπροστά σε 200 μαθητές από όλη την Αθήνα, τους συτονιστές της εκδήλωσης εκπροσώπους του Δήμου Αθηναίων, τον Υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Α' Αθήνας και τη Διευθύντρια Β' Βάθμιας Εκπαίδευσης Α΄Αθήνας. 


Η ταινία-εργασία μας προβλήθηκε τελευταία από όλες και απέσπασε θερμό χειροκρότημα από όλους. 




Πρίν από την προβολή, 5 μαθήτριες εκπροσώπησαν το σχολείο μας σε ομάδες εργασίας που κατέθεσαν προτάσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη με γνώμονα το σεβασμό περιβάλλον και την αισθητική αναβάθμισή του.









Αυτές ακριβώς τις προτάσεις κλήθηκαν να ψηφίσουν οι μαθητές της εκδήλωσης με ζωντανή ηλεκτορνική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε. Σκοπός, να κινητοποιηθεί η πολιτεία και να μεριμνήσει για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας στην πόλη.




Στο τέλος φωτογραφηθήκαμε με τις κυρίες Αγγελική Τσέλιου (programme manager του Προγράμματος "Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία" ), Πόπη Διαμαντάκου (πρόεδρος της Τεχνόπολης) και Δάφνη Γαβρίλη (συντονίστρια και πρώην υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Α΄Αθήνας).

Ο σταθμός της πόλης ΑΘΗΝΑ 984 κάλυψε δημοσιογραφικά την εκδήλωση.

http://athina984.gr/wp-site/2018/05/23/mia-giorti-gia-ta-paidia-prostates-ton-mnimeion-tis-athinas-stin-technopoli/


Παραλειπόμενα: Στην εκδήλωση έδωσε εντυπωσιακό παρόν ο ΚΙΤΤ "αυτοπροσώπως" και φυσικά...έκλεψε την παράσταση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου