Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Η πρώτη μέρα της εκδρομής μας στην Καρδίτσα





Λίμνη Πλαστήρα
Την πρώτη μέρα της τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής, αναχωρήσαμε από τη Λ. Κηφισού στις 7 το πρωί. Μετά από δυο ώρες κάναμε μια σύντομη στάση στη Λαμία για να φάμε και έπειτα από μιάμιση ώρα φτάσαμε στο Υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Καρδίτσα.




Εκεί μας ενημέρωσε ένας ειδικός επιστήμονας για τον τρόπο λειτουργίας του εργοστασίου, πώς δηλαδή από τη δύναμη του νερού παράγεται ηλεκτρική ενέργεια με τη βοήθεια της τεχνολογίας.







Έπειτα πήγαμε στο φράγμα της λίμνης Πλαστήρα για να δούμε από κοντά το σπουδαίο αυτό έργο, να απολαύσουμε το όμορφο θέαμα της τεχνητής λίμνης και να βγάλουμε μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες. Μάλιστα σταθήκαμε τυχεροί διότι στις όχθες της λίμνης υπήρχε ακόμη χιόνι!








Μόλις τελείωσε το εκπαιδευτικό κομμάτι της ημέρας, φτάσαμε στο ξενοδοχείο το οποίο βρισκόταν στην Καρδίτσα. Μετά από αρκετές ώρες ξεκούρασης βγήκαμε για να εξερευνήσουμε την πόλη.Το βράδυ καθίσαμε όλοι μαζί για να φάμε. 






Αφού τελείωσε η ελεύθερη ώρα γυρίσαμε μαζί με τους καθηγητές στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούμε καθώς μας περίμενε μια ακόμη διασκεδαστική μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου