Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Βιωματικό σεμινάριο Μαθητικής Διαβούλευσης στο 53ο ΓΕΛ ΑΘΗΝΩΝ

Οι συντονιστές εκπαιδευτικοί του Προγράμματος “Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία” κ. Ελένη Παππά και κ. Πέτρος Τζαγκαράκης υλοποίησαν στις 12 Απριλίου 2024 σεμινάριο για 25 εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο βραβευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν με βιωματικό τρόπο οι καλές πρακτικές εφαρμογής της Μαθητικής Διαβούλευσης. Η Μαθητική Διαβούλευση, μια προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου, είναι το αποκορύφωμα των δράσεων του προγράμματος και αποτελεί ομαδοσυνεργατική και βιωματική δράση των παιδιών που παίρνουν μέρος στο @kids4thecity.

Στο φετινό σεμινάριο συμμετείχαν και μαθητές/-ήτριες του σχολείου μας οι οποίοι/-ες παρουσίασαν στους εκπαιδευτικούς μια πρότυπη Μαθητική Διαβούλευση.

Ευχαριστούμε πολύ την καταπληκτική ομάδα της Τεχνόπολης που συντονίζει το πρόγραμμα @kids4thecity, την εμπνευστή και “ψυχή” του προγράμματος κ. Πόπη Διαμαντάκου, την κ. Μαρία Φλώρου, διευθύντρια του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, τον κ. Παναγιώτη Κουνούδη, την κ. Λένκα Κανέλλια και την κ. Έλλη Γουργουρίνη για μια ακόμη πετυχημένη χρονιά @kids4thecity

Παρακολουθείστε τις δραστηριότητες των μαθητών του σχολείου μας στη σελίδα μας στο instagram:

και στο κανάλι μας στο YouTube  https://www.youtube.com/@53rdlyceumofathens4
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου